Інтегруй “СОТА Каса” у власний сайт легко!

4119 13.07.2021

 

З часу появи хмарного РРО “СОТА Каса” минув майже рік. За цей період нам вдалося не просто познайомити бізнес із новим РРО, а й допомогти спростити рутинну роботу з касою та реєстрацією чеків. За цей рік клієнтами ПРРО “СОТА Каса” стали майже 4 тис. представників малого та середнього бізнесу. 
Вже зараз ми не просто пропонуємо бізнесу зручне рішення для реєстрації чеків у ДПС, а й сучасний помічник для менеджера. Саме завдяки можливості інтеграції “СОТА Каса” у сайт будь-якого інтернет-магазину, бізнес може спростити процес здійснення продажів та реєстрацію чеків. Як це працює — пропонуємо розглянути більш детально. 


Навіщо вам віджет “СОТА Каса”?

Уявімо, що у вас є інтернет-магазин, де щодня клієнти здійснюють певну кількість покупок. Також у вас напевно налаштована внутрішня CRM-система, у якій менеджер проводить обробку замовлень. Якщо ви обираєте для свого бізнесу програмний РРО, то встановлення ще одного застосунку на ПК тільки додасть роботи менеджеру. Працівникові, окрім обробки замовлень на сайті магазину, доведеться ще й щоразу дублювати позиції у ПРРО, щоб зареєструвати чек у ДПС. Це досить незручний процес, тому, ми створили ідеальне рішення для вашого бізнесу — віджет “СОТА Каса”. 

 

Завдяки інтеграції “СОТА Каса” у ваш сайт, ви зможете:

 

  • легко та швидко реєструвати чеки в ДПС;
  • продовжувати працювати у звичному інтерфейсі свого сайту;
  • отримати всі можливості програмного РРО без встановлення додаткових програм;
  • полегшити роботу менеджерів; 
  • оптимізувати процес продажу товару та створення і реєстрацію чеків.


Завантажити інструкцію роботи з віджетом "СОТА Каса" ви можете тут

 

Віджет “СОТА Каса” — це не просто ПРРО, це рішення, яке значно спрощує реєстрацію чеків для вашого інтернет-магазину. 

 

Для кого буде корисним? 

Інтеграція програмного РРО “СОТА Каса” у власний ресурс є вдалим рішенням для інтернет-магазинів будь-яких масштабів. Це може бути як маленький ресурс із самописним сайтом, так і великий інтернет-магазин на одному із популярних хостів. 


Як відбувається процес інтеграції? 

Процес інтеграції є простим, адже наші фахівці допомагають на кожному етапі та все докладно роз’яснюють. 
Зараз процес інтеграції відбувається так: 

  • ви реєструєтесь у сервісі “СОТА Каса”;
  • у разі необхідності, за допомогою сервісу “СОТА Каса”, ви можете зареєструвати торгову точку, касу та касира;
  • потім ви звертаєтесь у підтримку “СОТА Каса” для отримання документації щодо інтеграції віджета;
  • далі інтегруєте віджет на власний сайт згідно з документацією;
  • все, віджет готовий до використання. 

 

Якщо у вас самописний інтернет-ресурс, процес інтеграції займає 1-2 дні. Надалі ми плануємо максимально скоротити цей процес, щоб клієнт та розробник витрачали мінімум часу та зусиль. Також найближчим часом буде реалізовано модуль інтеграції для найпоширеніших сайтів інтернет-магазинів, що дозволить зробити процес встановлення віджета максимально легким та навіть “потоковим”. 

 

Як бачимо, інтеграція програмного РРО “СОТА Каса” — це зручний, простий та максимально простий процес, що дає користувачеві корисний інструмент для роботи його інтернет-магазину. Ми подбали про зручні умови реєстрації та користування, створивши сучасного та надійного помічника для кожного менеджера та власника як великого, так і маленького інтернет-ресурсу. Крім того, з вами на зв’язку завжди наша лінія технічної підтримки, працівники якої швидко та доступно допоможуть із вирішенням будь-яких питань. 

 

Якщо у вас виникли запитання щодо інтеграції віджета “СОТА Каса” у ваш ресурс, телефонуйте: 

+380 44 344 07 44

+380 67 344 07 44

Щоб дізнатися більше про хмарний РРО “СОТА Каса” пропонуємо переглянути серію коротких та інформативних відеороликів від наших експертів. 

Більше матеріалів на тему програмних РРО в Україні читайте тут.