Інтернет-еквайринг у «СОТА Каса» — ваш успішний бізнес

496 15.02.2024

«СОТА Каса» – це не просто програмний РРО, а й потужний інструмент для розвитку вашого онлайн-бізнесу. Інтеграція з інтернет-еквайрингом робить «СОТА Каса» незамінним помічником для підприємців, які прагнуть:

  • Підвищити зручність для клієнтів: запропонуйте своїм клієнтам можливість оплатити замовлення онлайн, не виходячи з дому, будь-яким зручним для них способом: банківською карткою, через платіжні системи або мобільні гаманці.
  • Збільшити конверсію: зручна оплата без зайвих труднощів і затримок веде до збільшення кількості завершених покупок.
  • Розширити свою аудиторію: завдяки онлайн-оплаті ви зможете охопити ширше коло потенційних клієнтів, адже не всі люди мають можливість або бажання платити готівкою.
  • Підвищити лояльність клієнтів: зручний та безпечний процес оплати робить ваш магазин більш привабливим для покупців, що може призвести до повторних замовлень та рекомендацій друзям.
  • Зменшити витрати: інтернет-еквайринг може допомогти вам заощадити на витратах, пов'язаних з обробкою готівки та банківських карток.

«СОТА Каса» пропонує своїм користувачам широкий вибір платіжних систем для підключення інтернет-еквайрингу. Це дає вам можливість вибрати систему, яка найкраще відповідає вашим потребам та побажанням.

Інтернет-еквайринг – це зручний та безпечний спосіб оплати товарів та послуг, який надає користувачам розширені можливості приймання оплат від покупців. Зокрема, з інтернет-еквайрингом у «СОТА Каса» ви зможете:

  • створювати посилання для оплати;
  • вбудовувати кнопки оплат на ваш сайт;
  • приймати платежі за допомогою QR-кодів.

Ось деякі з найпопулярніших платіжних систем, які під?єднані до «СОТА Каса»:

  • LiqPay — українська платіжна система, що пропонує широкий спектр послуг для онлайн-бізнесу. LiqPay дозволяє приймати платежі банківськими картками, через платіжні системи та мобільні гаманці. Комісія з оплати — 1,5%.
  • Portmone — ще одна популярна українська платіжна система.Portmone пропонує широкий спектр послуг для онлайн-бізнесу, включно з прийманням платежів банківськими картками, через платіжні системи та мобільні гаманці. Комісія з оплати — 2%.
  • Mono Pay — відома платіжна система від monobank, що дозволяє користувачам приймати оплату картками зручно та швидко на сайті, у мобільному застосунку чи в інтернет-магазині. Комісія з оплати —  1.3% для гривневих карток і 2% з іноземних.

Як розпочати роботу?

Якщо ви вже використовуєте Portmone, LiqPay чи Mono Pay у своїй роботі, то тепер робота з чеками для вас стане ще простішою. Вам достатньо просто ввести в «СОТА Каса» налаштування свого особистого кабінету. Якщо ж ви раніше не користувалися жодною з цих платіжних систем, то можете легко зареєструватися в обраному сервісі на офіційному сайті обраного рішення (Portmone, LiqPay чи Mono Pay) або ж безпосередньо через наш ПРРО. 

Так, ваш клієнт отримує ще один зручний варіант для оплати покупок, ви — розширюєте свої можливості взаємодії з покупцем у формах оплат, а наш хмарний РРО, як завжди, миттєво реєструє чеки у податковій. 

Отже, у «СОТА Каса» доступні чотири способи оплати: готівковий, картою, комбінований та за допомогою однієї з платіжних систем, під?єднаних через інтернет-еквайринг. Як завжди, доступні різні варіанти відправки чека користувачеві: SMS, QR та на імейл. За потреби, ви, звісно, можете роздрукувати чек та надати покупцеві паперовий формат. Обирайте найзручніший для себе формат ведення розрахунків у хмарному РРО «СОТА Каса».

Детальні інструкції у зручному відеоформаті щодо роботи у «СОТА Каса» вже доступні для вас на нашому сайті.  

«СОТА Каса» – ваш надійний партнер на шляху до успішного онлайн-бізнесу. Зручний інтерфейс, доступні ціни, високий ступінь безпеки та кваліфікована служба підтримки роблять СОТА Каса кращим вибором для підприємців, які цінують свій час та гроші.

Якщо у вас виникли запитання, обов?язково телефонуйте нашим фахівцям за консультацією:

+380 44 201 06 46
+380 67 201 06 46

«СОТА Каса» — дбаємо, щоб ваша робота була максимально зручною та простою.