Календар сплати податків

5071 08.10.2018

 

У веб-сервісі СОТА з’явився Податковий календар календар сплати податків та подання звітів до контролюючих органів.

Ми створили для вас зручний календар, щоб ви правильно планували свій час та не пропускали подачу звітності чи сплату податків. Тепер граничні терміни основних подій завжди під рукою, у розділі «Податки» головного меню. Ви можете ознайомитись з деталями події та одразу створити звіт чи квитанцію на сплату податку прямо з календаря, натиснувши на потрібну подію.

Дані про ваше підприємство автоматично підтягнуться до податкового календаря з картки підприємства, та в залежності від системи оподаткування вашого підприємства на календарі з’являться відповідні події, а саме терміни сплати податків та подання звітів.

Для вашої зручності різні події візуально відображені різними кольорами: блакитним – звіти, помаранчевим - сплата податку, червона лінія - поточна дата, яка допомагає орієнтуватися скільки часу залишається до дедлайну подання того чи іншого звіту або сплати податку.

Якщо обрати подію (натиснути лівою клавішею миші), нижче з’явиться детальна інформація про неї та можливість відразу перейти до бланку формування потрібного звіту чи рахунку.

Календар - зручний помічник бухгалтера, який допоможе контролювати своєчасне подання звітів та сплату податків. Кожного дня наша команда створює для вас тільки найкращі рішення, щоб спростити ваші щоденні задачі.

Звітність та електронний обмін документами онлайн. Все, що потрібно для роботи – доступ до інтернету!