Онлайн-платежі від Portmone.com вже в “СОТА Каса"

17004 02.09.2021

Працювати із хмарним РРО “СОТА Каса” стало ще простіше! Тепер, крім звичних способів оплат, у нашому програмному РРО з’явилася можливість проводити розрахункові операції за допомогою Portmone.com. 

Portmone.com — це один із найпопулярніших платіжних сервісів в Україні, що є зручною сучасною альтернативою класичного платіжного термінала. 

 

Чому саме Portmone.com? Всі мабуть стикалися з ситуацією, коли ви заходили до магазину, хотіли придбати товар та розрахуватися карткою, аж потім виявилося, що термінала у них немає. Тепер магазину термінал можна не купувати зовсім, адже з “СОТА Каса” та Portmone.com приймати платежі можна у будь-який зручний спосіб для кожного клієнта.

Пропонуємо детальніше перерахувати всі переваги оплати за допомогою Portmone.com:

  • зручна альтернатива фізичного pos-термінала;
  • для користувача вартість використання Portmone.com нижча за pos-термінал банку (адже там додатково варто враховувати ще вартість обладнання, папір та комісію банку);
  • безплатна відправка рахунків покупцям за допомогою SMS-повідомлень;
  • зручний розрахунок під час офлайн-торгівлі — рахунок можна надіслати клієнтові через SMS або використати QR-код, який покупцеві достатньо просто просканувати. Після сканування потрібно просто у своєму смартфоні підтвердити оплату, після чого, отримати чек;
  • просто для інтернет-магазинів — можна надсилати рахунки на e-mail, за допомогою SMS, або ж посилання в будь-який месенджер;
  • здійснення оплат будь-яким зручним способом прямо зі смартфона — за допомогою Google Pay або Apple Pay;
  • можливість надсилати рахунки за інформацією дисконтної картки клієнта;
  • оплата проводиться безпечно та безконтактно, що особливо актуально у період пандемії Covid-19;
  • якщо ваш касир працює з мобільного пристрою (планшет, смартфон) та немає змоги під’єднати звичайний термінал, Portmone.com — це найзручніший та найпростіший варіант для вас. 

 

Ми, звісно, знаємо, що зараз платіжним сервісом користується значна частина українського бізнесу усіх напрямків. Тож, якщо ваш бізнес теж є користувачем Portmone.com, то з ПРРО “СОТА Каса” отримання платежів для вас стане ще простішим. Щоб скористатися функцією, перейдіть до розділу “Налаштування” та у вікні “Платіжні сервіси” вкажіть реєстраційні дані для авторизації у системі Portmone.com та ідентифікатор вашого магазину. 

 

Більш детально про те, як проводити розрахункові операції з використанням сервісу Portmone.com у “СОТА Каса” дивіться у короткій відеоінструкції від наших експертів. 

Якщо ви раніше не використовували Portmone.com, за бажанням, можна легко зареєструватися. Тож, щоб розпочати роботу та прийом платежів через сервіс потрібно пройти максимально просту реєстрацію. Зробити це можна всього за пару кліків мишкою за посиланням. Детальніше про переваги та зручності роботи в особистому кабінеті Portmone.com для усіх напрямків бізнесу дивіться тут

 

Якщо у вас виникли запитання щодо проведення розрахункових операцій з використанням сервісу Portmone.com у “СОТА Каса” — звертайтесь до нас за телефонами: 
+380 44 201 06 46
+380 67 201 06 46

Детальну інформацію про роботу в “СОТА Каса” ви можете дізнатися, переглянувши короткі та інформативні відеоінструкції від наших експертів.