Оновлення “СОТА Каса”: актуальні зміни

1535 09.11.2020

З моменту виходу “СОТА Каса” ми постійно працюємо над удосконаленням нашого хмарного РРО. Так, ми активно тестуємо ПРРО та спілкуємось із наявними клієнтами, від яких отримуємо побажання щодо змін, що зроблять користування ПРРО максимально якісним та простим і передаємо всі побажання розробникам. 
Так, вебсервіс СОТА вже випустив оновлення, у якому ми внесли кілька доповнень до нашого програмного РРО “СОТА Каса”.

 

Зокрема, на цю мить нам вже вдалося реалізувати такі оновлення для “СОТА Каса”:
- Мобільний сканер штрихкодів — ми додали змогу сканувати штрихкоди звичайною камерою вашого мобільного. Це означає, щj якщо ви користуєтесь ПРРО “СОТА Каса” зі смартфона, ви можете просканувати штрихкод камерою мобільного та внести товарну позицію у чек. Це зробить процес сканування ще швидшим та простішим, адже вам не доведеться шукати товар у списку номенклатури вручну. 
- Оптимізували процес роботи кількох касирів за однією касою — тепер кілька касирів можуть одночасно активно працювати за однією касою максимально ефективно. Тобто, якщо всі касири працюють з однієї зміни, але на кількох ПК, то все працюватиме швидко і зручно. Але нагадуємо, що в кожного касира має бути свій КЕП.
- Випустили підсистему знижок — можливість у відкритому чеку вказати знижку на будь-яку позицію, або застосувати загальну знижку до всього чека. Також під час продажу можна скористатися модулем “Дисконтних карток” — тепер у вас буде реєстр дисконтних карток ваших покупців. Так, можна буде застосовувати як загальну знижку до чека, так й індивідуальну програму знижок для окремих товарних позицій. 
- Внесли синхронізацію зміни — у модулі “Операції” додали можливість перегляду списку всіх змін будь-якого свого ПРРО. Цей функціонал може також бути корисним для тих, хто раніше використовував для роботи інший ПРРО, а тепер працює в “СОТА Каса”. Якщо вам потрібно буде переглянути чеки з будь-якої зміни, ви можете легко та швидко знайти зміну та завантажити чеки на ПК. 

 

Ми продовжуємо активно працювати над доопрацюванням нашого програмного РРО “СОТА Каса”, щоб максимально повно задовольнити ваші побажання та зробити ресурс максимально функціональним. 
Слідкуйте за нашими новинами, де ми повідомлятимемо про вихід наступних оновлень та працюйте в “СОТА Каса” із задоволенням.