Оновлення СОТИ

3225 06.09.2018

 

Однією з переваг веб-сервісу є те, що користувачі завжди мають актуальні форми для звітності і при цьому не потрібно проводити ніяких додаткових налаштувань. Лише доступ до інтернету - і у вас вчасно, коректно відправлений звіт.

 

ЄСВ за оновленими формами.

Вже з 1 серпня набули чинності зміни до форм звітності з ЄСВ та Порядку формування і подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого ЄСВ, затвердженого наказом Мінфіну від 14.04.2015 р. № 435. І оскільки звіт є місячним, то до 20 вересня 2018 р. звіт з ЄСВ за серпень подається за новими формами.

 

Користувачі веб-сервісу СОТА вже можуть звітувати за новими формами. На виконання наказу МФУ №511 від 15.05.2018 р. «Про внесення змін до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» додано нові форми звітів, а саме: Додатки 4, 5, 6 та 7  з таблицями. Початок їхньої дії - з 01.08.2018 р., подання - щомісячно.

З коротким оглядом всіх додатків та таблиць оновленого звіту по ЄСВ можна ознайомитись у новому випуску “Твій час дізнатись”

В останньому оновленні веб-сервісу є ще важлива зміна, про яку варто нагадати.

Вступили в силу зміни користування демонстраційним режимом.

Зверніть увагу, що відсьогодні в СОТІ запроваджено новий формат для ознайомлення з програмою та її можливостями.

З 01.09.18 для нових користувачів відкрито доступ безкоштовного користування сервісом протягом одного місяця.

 

Тож обирайте свій пакет ліцензійного обслуговування відповідно до ваших потреб і насолоджуйтесь легкою звітністю до будь-яких контролюючих органів, реєстрацією ПН/РК, обміном ними та 50 первинними документами щомісяця, подавайте запити в ЄРПН, ведіть книгу доходів та витрат, підписуйте документи з ЕЦП та з захищеними носіями інформації, формуйте квитанції та платіжні доручення на оплату основних податків.

 

Більш детально з усіма змінами можна ознайомитись в описі оновлення веб-сервісу версія: 11.013.130 тут.