Повне оновлення СОТА — вже з 1 вересня!

2037 10.08.2020

До уваги всіх користувачів вебсервісу СОТА — у нас відбувається грандіозне оновлення. За період свого функціювання, СОТА значно зросла, а тому продукт потребує розширення. Тож, ми вирішили перейти на більш гнучку модульну систему роботи, що дозволить нашим клієнтам обирати рішення, зважаючи на реальні потреби свого бізнесу. Вже з 1 вересня у СОТА додається модульна система та змінюється формат оплати. 

Детальніше про зміни

Електронний документообіг у СОТА буде можливий у двох варіантах: Lite та Enterprise. 

ЕДО Lite — легкий та зручний варіант для обміну, який дає кожному клієнтові змогу надсилати, отримувати та підписувати документи, маючи КЕП та доступ до мережі Інтернет. Має спрощену систему входу для клієнта, простий фільтр та інтерфейс з набором усіх, необхідних для підприємця, функцій ЕДО.

ЕДО Enterprise — має розширені можливості для електронного документообігу з контрагентами. Цей варіант надає користувачеві значно ширші функціональні можливості, має більше полів для звітності, детальний фільтр документів та налаштований імпорт/експорт документів різних форматів.

Зважаючи на зміни у структурі вебсервісу СОТА, змінюється і система оплати. Зокрема, ми вводимо білінгову систему, що передбачає більш зручний формат оплати для користувачів. Так, з 1 вересня клієнт, обираючи рішення для ЕДО, сплачуватиме не за рік користування вебсервісом, як це було раніше, а за відправку одного документа. Тепер кожен зможе самостійно визначити свій формат роботи та платити тільки за ту кількість документів, що вам дійсно необхідна. Кожен новий користувач, що вирішить приєднатися до ЕДО з СОТА, отримає 50 безкоштовних документів на старті роботи. 

Окрім змін в ЕДО, у СОТА з’явиться модульна система, що надасть максимальні можливості для роботи із документами та не потребуватиме встановлення додаткового програмного забезпечення на ваш комп’ютер. Так, у вебсервіс СОТА ми додаємо такі модулі:

“Звітність” — модуль надає змогу подавати звітність до контролюючих органів в електронному форматі швидко та максимально зручно. 

“Облік ПДВ” — надає можливість реєструвати ПН|РК в ЄРПН та обмінюватися ними з контрагентами. Також можна створювати податкову декларацію на основі реєстру ПН, автоматично надсилати запити в ЄРПН та імпортувати відсутні ПН.

“Облік акцизного податку” — модуль розроблений для роботи із системою електронного адміністрування реалізації пального та спирту (СЕАРП та СЕ).

“СОТА Каса” — новий сучасний програмний РРО, що повністю покриває потреби малого і середнього бізнесу у фіскалізації електронних чеків до ДПС та стане зручною і функціональною альтернативою традиційним касовим апаратам. 

Вже з 1 вересня на кожен із модулів буде сформована нова цінова політика. Кожен користувач зможе обрати модулі, відповідно до потреб свого бізнесу. Важливо те, що модулі у СОТА можна буде купувати незалежно один від одного. 

Важливо! Діючі клієнти, які придбали доступ до СОТА раніше, продовжуватимуть користуватися вебсервісом, зважаючи на умови договору та до закінчення його терміну дії. Після закінчення терміну дії ліцензій, кожен клієнт зможе обрати модулі, які є необхідними для його виду діяльності та сплачувати тільки за ті функціональні можливості, якими користується. 

Щоб отримати вичерпну інформацію щодо всіх можливостей нових модулів СОТА для свого бізнесу, ви можете: 

- скористатися формою зворотнього зв’язку; 

- зателефонувати за номером — (044) 206 72 15 

- або звернутися до партнера у вашому регіоні.