СОТА дарує знижки у Чорну п’ятницю!

1425 20.11.2020

Оголошуємо старт довгоочікуваного періоду для всіх любителів шопінгу — Чорна п’ятниця! Пропонуємо вам скористатися шаленими знижками на СОТА, щоб прокачати свій бізнес максимально вигідно та ефективно.  


Цілих три дні — 25, 26 та 27 листопада для нових клієнтів, що бажають придбати рішення від СОТА, діє знижка 50%. Для того, щоб скористатися акційною пропозицією, оформляйте замовлення безпосередньо на нашому сайті або звертайтесь до представників мережі крамниць "Твій час" у вашому регіоні. 


Знижка 50% у Чорну п’ятницю дає вам змогу придбати:
- Програмний РРО “СОТА Каса” — всього за 490 грн/рік замість 980 грн.
- Модуль “Облік ПДВ” — всього за 401 грн/рік замість 802 грн. 
- Модуль “Звітність” — всього за 171 грн/рік (ФОП) замість 342 грн, 501 грн/рік (Єдиний податок) замість 1002 грн/рік та 851 грн/рік (Загальна система) замість 1702 грн/рік. 


З нашим хмарним РРО “СОТА Каса” за півціни ви отримаєте:
- зручний сервіс для реєстрації електронний чеків у ДПС, що працює онлайн;
- безперервну роботу з будь-якого гаджета;
- можливість реєстрації 1000 чеків на місяць;
- швидку реєстрацію кас;
- відправку чеків своїм покупцям на e-mail;
- готовий набір довідників;
- автоматичне формування та відправку звітів.


Модуль “Звітність” надасть вам  можливість легко надсилати звітність в електронному форматі до всіх контролюючих органів.


Модуль «Облік ПДВ» допоможе швидко реєструвати податкові накладні та розрахунки коригування, створювати податкові декларації на основі реєстру ПН, реєструвати ПН/РК в ЄРПН, автоматично відправляти запити у ЄРПН та імпортувати відсутні ПН, обмінюватися документами з контрагентами. 


ВАЖЛИВО! Рахунок з акційною вартістю на обраний модуль або ПРРО потрібно отримати протягом трьох днів акції — з 25 по 27 листопада включно.


Бажаємо всім у Чорну п’ятницю максимально корисного та приємного шопінгу для вас та вашого бізнесу!