“СОТА Каса”: клієнти розповідають про роботу з ПРРО

8990 21.10.2020


З 1 серпня цього року в Україні діє програмний РРО — онлайн-аналог касового апарата, який дозволяє реєструвати чеки у ДПС. Саме тоді розпочав працювати і наш програмний РРО “СОТА Каса” та вже понад два місяці допомагає українським підприємцям швидко та легко реєструвати е-чеки у ДПС. 
За цей час до “СОТА Каса” під’єдналися різні напрямки бізнесів, зокрема, такі: 
- ресторани та кафе;
- інтернет-магазини;
- шоуруми;
- офлайн-крамниці;
- сервіси доставки та інші.

Оскільки хмарний РРО — це новинка не тільки для підприємців, а й для розробників, ми продовжуємо постійно працювати над його удосконаленням та намагаємось зробити “СОТА Каса” найзручнішим ПРРО для сучасного бізнесу. Саме тому, ми завжди перебуваємо на зв’язку із нашими клієнтами. До нас можна звернутися не тільки у телефонному режимі, а й через Facebook та у написати в чат безпосередньо у програмі. 


КЕЙСИ 
Кейс №1 — ПРРО для ресторану

Досвідом використання “СОТА Каса” у роботі поділилась Галина, власниця ресторану у Харкові: “Побачили “СОТА Каса” у програмі M.E.Doc, вирішили спробувати і не прогадали.
Для нас це зручний ресурс, який можна використовувати на будь-якому пристрої (наприклад, наші офіціанти видають чеки на планшетах). Також зручно, що чек можна видавати через QR-код. Зараз наші клієнти отримують свої чеки за допомогою смартфона — просто сканують QR-код і все”.

 

Кейс №2 — ПРРО для інтернет-магазину
Максим, власник інтернет-магазину в Одесі розповів: “Раніше не користувалися і не розглядали звичайний РРО, тільки програмний, дуже чекали його виходу. І перша з'явилася “СОТА Каса” — спробували, сподобалося, купили.
Програма зручна, інтуїтивна, все робить за нас. Процес реєстрації хоч і довгий, адже потрібно було внести велику кількість позицій, але водночас простий і покроковий, все максимально зрозуміло. Довідник номенклатури заповнили швидко, тепер просто користуємося хмарною касою з будь-якого пристрою. Особливо зручно, що можна видавати чек навіть зі смартфона”.


Кейс №3 — ПРРО для невеликого офлайн-магазину
Наталя, власниця невеликої торгівельної точки розповідає: “Ціна програмного РРО нижча, ніж апаратного. "СОТА Каса" знайшли в Інтернеті і вирішили зареєструватися. У нас невеликий магазин, тому купувати звичайний касовий апарат дорого і недоцільно. З програмним розібралися дуже швидко і зараз вже повноцінно працюємо. Також плануємо купувати принтер для друку чеків, адже є покупці, які хочуть отримати друкований чек. Зараз ми всім пропонуємо або відсканувати QR-код або відправити чек на електронну пошту. Також ми чекаємо інтеграції СОТА Каса з 1С, щоб можна було імпортувати з  “СОТА Каса” безпосередньо в 1С”.


Критерії вибору програмного РРО
Кожен підприємець обирає програмний РРО керуючись кількома важливими пунктами: потребами власного бізнесу, функціональними можливостями ПРРО, зручністю користування та прийнятною ціною. 
Наші клієнти розповіли, що для них важливими є саме вищезазначені критерії. Також однією з основних причин обрати для себе саме “СОТА Каса” стала швидка реалізація хмарного РРО. Так, наші клієнти отримали безкоштовний доступ ще в серпні, а вже в вересні продовжили користуватися “СОТА Каса”, попередньо затестивши ПРРО у роботі. 

Тож, якщо ви ще не обрали для себе програмний РРО, спробуйте “СОТА Каса”. Хоч поки що і невеликий, але все ж досвід наших клієнтів свідчить, що “СОТА Каса” — стала для багатьох напрямків бізнесу ідеальним рішенням для зручної реєстрації чеків у ДПС. 

 

Нагадуємо, що з 1 серпня 2020 року РРО, зокрема і програмні, стали обов'язковими для ФОП, які займаються:
продажем складної побутової техніки, яка підлягає гарантійному ремонту( наприклад: пральні машини, телевізори, холодильники та морозильні камери, кондиціонери і т.д.);
продажем лікарських засобів та медичних виробів;
реалізацією підакцизних товарів. 
Крім того, з 1 січня 2021 року обов'язковим використання РРО стає також для ФОП 2-4 груп, що займаються рітейлом. До того часу вони можуть розпочинати тестувати РРО для свого бізнесу, обравши або хмарний або апаратний РРО.


Якщо ви прагнете дізнатися більше про програмний РРО “СОТА Каса”, переходьте на YouTube-канал, де наші експерти детально роз’яснюють функції та особливості роботи “СОТА Каса”.