“СОТА Каса”для лікарів, щоб не відволікатися на рутину

1354 09.02.2021

Програмні РРО стрімко стають невід’ємною частиною діяльності для багатьох напрямків бізнесу. А з 1 січня 2021 року у своїй роботі почали використовувати ПРРО і працівники медичної сфери, зокрема ті, які надають платні лікарські послуги. 

Так, за цей час до “СОТА Каса” приєдналися лікарі різних напрямів діяльності, які вже відчули переваги використання нашого хмарного РРО: доступна ціна, легкий початок роботи,  зручність користування та інші. Ніхто не розкаже про продукт краще, ніж клієнти, які щодня випробовують його у власному бізнесі. Саме тому, ми постійно перебуваємо на зв’язку з нашими користувачами, отримуємо зворотний зв’язок, удосконалюємось та ділимось досвідом з вами. 
 

Кейс №1 
Досвідом роботи з “СОТА Каса” поділився Сергій, власник стоматології: “Раніше не користувалися і не розглядали звичайний РРО, тільки програмний. Обирали в Інтернеті, порівнюючи з іншими, і в результаті придбали хмарну  “СОТА Каса”. 
Ресурс дуже простий, все зрозуміло на інтуїтивному рівні, що дуже важливо, адже не хочеться витрачати час на вивчення нового функціоналу. Електронні чеки не видавали, але точно скористаємось цією функцією найближчим часом”.

Кейс № 2
Олена, лікар-стоматолог приватного стоматологічного кабінету у Києві розповідає: “Раніше користуватися РРО не було потреби, але зараз обрали для себе найбільш зручний варіант — хмарний РРО “СОТА Каса”. У мене невелика стоматологія, тому про купівлю звичайного касового апарата мови не йшло, адже це дорого і недоцільно. У “СОТА Каса” приємна ціна, нею зручно та просто користуватися. 
Я купила принтер для друку чеків і сама впоралась із під’єднанням за пару хвилин, хоча й не є суперкористувачем інтернету та комп’ютера. За перший місяць користування жодних нарікань, всі необхідні функції працюють чудово, тож я цілком задоволена”.

Нагадаємо, до переліку установ сфери охорони здоров’я, які надають платні медичні послуги, належать: лікарні широкого профілю та спеціалізовані лікарні короткочасного або тривалого перебування пацієнтів, санаторії, профілакторії, будинки для людей похилого віку з медичним обслуговуванням, психіатричні лікарні, установи для осіб з розумовими вадами, реабілітаційні центри, лепрозорії та інші установи охорони здоров’я, що мають необхідну матеріальну базу та проводять діагностичне та медичне лікування пацієнтів, які страждають різними захворюваннями. А також: медичні консультації та лікування в області загальної та спеціалізованої медицини як лікарями загального напряму, так і медичними спеціалістами та хірургами; стоматологічні послуги загального та спеціалізованого характеру, послуги ортодонтів.
 
Звертаємо увагу, що кожен має змогу обирати, яким РРО користуватися — апаратним чи програмним. Однак, переваги програмного РРО беззаперечні та доведені користувачами. Обирайте зручність, функціональність, доступну ціну та простоту користування. 

Щоб дізнатися більше про програмний РРО “СОТА Каса”, переходьте на YouTube-канал, де наші експерти постійно випускають цікаві та інформативні відеоролики з детальним описом функцій та особливостей роботи “СОТА Каса”.