В AMWAY тепер е-документообмін

2055 05.04.2019

Якщо ви співпрацюєте або тільки плануєте співпрацювати з Amway, у нас для вас гарна новина - ви можете обмінюватись первинними документами через веб-сервіс СОТА.

 

“Наша компанія почала впроваджувати е-документообмін з 2017 року і для нас це позначилося на швидкості роботи, економії часу, коштів та відсутності необхідності друку паперів. Окрім того, завжди зрозуміло, на якому етапі підписання знаходиться певний документ».

 

В Amway СОТУ визнали простою та зручною у користуванні, адже як зазначили в компанії – «ми і наші контрагенти – активні люди і цінуємо свій час та кошти”. Більшість контрагентів компанії - це ФОП, а для них важлива мобільність та доступність е-документообміну з будь-якого куточку України та світу. Подавати е-звітність та обмінюватись е-документами через СОТУ можна з будь-якого пристрою, потрібен лише доступ до інтернету.

 

Якщо ви також використовуєте веб-сервіс СОТА, чи інші програмні рішення, які підключені до платформи ПТАХ (M.E.Doc, FlyDoc, інші), тепер маєте можливість обмінюватися рахунками, актами та іншими документами із компанією Amway.

 

Детальніше дізнатися про можливість працювати онлайн із первинними документами, пропонуємо ознайомитися з інструкцією та перейти на е-документообмін від СОТА прямо зараз, де б ви не знаходилися.