Дайджест від СОТА за жовтень

1419 07.11.2019

У веб-сервісі СОТА налаштовано перенесення даних організації з програми M.E.Doc. Постійним користувачам СОТА це не завдасть зайвих клопотів. Дане налаштування більше стосується користувачів програми M.E.Doc, а саме тих користувачів, які виявили бажання перейти на веб-сервіс СОТА.

З M.E.Doc (починаючи з оновлення 11.01.026) є можливість здійснювати перенесення документів та користувацьких довідників підприємства у веб-сервіс СОТА.

Так, будуть перенесені документи, що містяться у розділах:

  • Реєстр звітів;
  • Єдиний внесок;
  • Реєстр первинних документів;
  • Реєстр документів РРО;
  • Облік акцизного податку.

При цьому користувачу необхідно авторизуватися у веб-сервісі СОТА. А тим, хто не має облікового запису у СОТА, програма запропонує зареєструватись.

Для перенесення автоматично обираються документи, дата створення яких дорівнює або менша за поточну дату. До перенесення документів буде виконано імпорт даних довідників, створених користувачами.

Для документів, які не мають фінального статусу, а мають статуси: Відправлено, Отримано повідомлення, Отримана перша квитанція, Отримана друга квитанція, перенесення не виконується. Якщо документ вже був збережений у СОТА, при перенесенні, існуючий документ буде замінено.

Будьте в курсі всіх змін, нових можливостей та читайте актуальні новини у Блозі бухгалтера.