Хмарна “СОТА Каса” підкорила бізнес своєю зручністю

2524 26.04.2021

Програмний РРО “СОТА Каса” з’явився на українському ринку ще влітку 2020 року. З того часу програмною касою скористалися майже 3 тис. представників малого та середнього бізнесу. Щодня хмарна “СОТА Каса” допомагає підприємцям реєструвати чеки у ДПС та полегшує ведення бізнесу загалом. 


Втім, ніхто не розкаже про переваги продукту краще, ніж його користувачі. Саме тому ми постійно спілкуємось з нашими клієнтами та отримуємо від них відгуки про роботу нашого програмного РРО. Раніше ми вже публікували кейси підприємців, які успішно використовують ПРРО “СОТА Каса”. І сьогодні ми знову ділимось з вами досвідом бізнесу, який успішно використовує програмний РРО “СОТА Каса” у своїй роботі.

 

КЕЙС №1 — туристична агенція

Своїм досвідом роботи з хмарним РРО “СОТА Каса” поділилась Вікторія — власниця туристичної агенції, яка раніше використовувала для роботи звичайний касовий апарат. “Як тільки з’явився дозвіл від держави на використання програмних РРО, ми відразу ж почали обирати для себе альтернативу “залізяччя”. Звичайний касовий апарат — це незручно, адже для здійснення будь-якої дії, потрібно щоразу вводити різні цифрові комбінації. 


Наприклад, щоб відкрити касу потрібно ввести код, потім з прийманням виторгу — знову вводимо комбінацію вручну, далі вводимо суму і якщо раптом допускаємо помилку, потрібно все розпочати спочатку. Якщо помилку вчасно ніхто не помітив, згодом це стає причиною неточності у звітах. 
У “СОТА Каса” я відкриваю зміну тільки під свого клієнта, адже в турбізнесі у нинішніх реаліях, продажі у нас відбуваються не щодня. Все інтуїтивно зрозуміло, не потрібно вводити ніяких цифрових кодів, все зручно і просто, помилитися дуже складно. 


Ще один важливий момент — якщо з касовим апаратом виникають труднощі й ви, з якихось причин, сьогодні не відправили звіт, вам потрібно викликати майстра, щоб той склав акт і тільки потім можна розв’язати проблему. На щастя з програмним РРО такі проблеми просто неможливі. 
І, звісно, не менш важливий фактор — ціна. Програмний РРО — це ідеальне рішення, адже не потрібно платити за покупку, а потім ще й за щомісячне обслуговування. 
Також, як бонус до іміджу нашої компанії, це можливість видавати електронні чеки. Наші клієнти приємно дивуються, що ми такі сучасні, свідомі та привчаємо їх до нового”. 

 

КЕЙС №2 — компанія з надання бухгалтерських послуг

Про роботу з “СОТА Каса” розповіла Олена — власниця компанії, що надає бухгалтерські послуги малому та середньому бізнесу. “Наші клієнти — ювелірні компанії. Оскільки, зараз ювелірний бізнес зобов’язаний використовувати РРО, ми своїм клієнтам рекомендуємо тільки програмну “СОТА Каса”. По-перше — це зручно тим, що можна розділити внутрішній і бухгалтерський облік. З очевидних речей — електронні чеки. Раніше продавці видавали паперові чеки, які заповнювали вручну. Під час кожного продажу вони прописували код на папері, дублюючи запис у зошит. Потім всі записи із зошита потрібно було вручну перенести до звіту. Це дуже незручно і енергозатратно. Зараз, завдяки хмарному РРО, робота кожного продавця стала значно простішою. 


Звичайний касовий апарат ми не розглядали взагалі через його незручність. Зупиняє його ціна, потреба у щомісячному обслуговуванні, довгий процес реєстрації та складність у користуванні. З ПРРО все максимально просто — швидка реєстрація, доступна ціна та простота користування. 

Обираючи програмний РРО, ми розглядали декілька варіантів, але зупинилися на хмарній “СОТА Каса” з декількох причин:
наявність відеороликів, де доступно показаний процес користування ПРРО;
- доступна ціна;
- швидкий процес реєстрації;
- зручність у користуванні;
- можливість працювати зі смартфона;
- хороша гаряча лінія.


Для наших клієнтів “СОТА Каса” — ідеальне рішення для реєстрації чеків у ДПС, яке, крім всіх необхідних функцій, має якісну гарячу лінію, де вам завжди оперативно допоможуть та дадуть відповіді на всі запитання. Мої клієнти задоволені, то я всім рекомендую хмарний РРО”.

 

Якщо ви ще не обрали реєстратор розрахункових операцій для свого бізнесу, ми звісно радимо вам спробувати “СОТА Каса”. Аргументи зручності та простоти використання хмарного РРО доведені нашими користувачами, які із задоволенням діляться своїм досвідом. Якщо у вас виникли запитання або цікавить безплатна консультація щодо реалізації хмарного РРО “СОТА Каса” саме для вашого бізнесу — звертайтесь до наших фахівців за телефонами: 
(044) 344 07 44
(067) 344 07 44

 

Нагадаємо, раніше ми вже публікували матеріали, у яких розповідали про успішний досвід використання “СОТА Каса” лікарями — “СОТА Каса” для лікарів, щоб не відволікатися на рутину”
Також рекомендуємо матеріал про всі зміни, які відбулись у використанні РРО/ПРРО та для кого вони. 


Щоб дізнатися більше про програмний РРО “СОТА Каса”, переходьте на YouTube-канал, де ви знайдете цікаві та інформативні ролики про функціонал та особливості роботи з “СОТА Каса”.