Підсумковий дайджест від СОТА за 2020 рік

843 06.01.2021

Не дивлячись на всі виклики 2020 року, команда вебсервісу СОТА плідно та креативно працювала, щоб залишатися першими, крокувати в ногу із вимогами часу і бізнесу.

Важливою і суттєвою подією у 2020 році було таке необхідне та очікуване оновлення СОТА.

З того часу, як було створено наш сервіс - СОТА суттєво змінилася, від невеликого набору функцій для подання звітів стала багатофункціональним вебсервісом. Маючи такий потужний функціонал, назріла необхідність розподілити його на два класи Lite та Enterprise.

Таке рішення було прийнято, в першу чергу, для зручності користувачів та врахування їх побажань та пропозицій, Тож, завдяки Вам, наші дорогі користувачі, СОТА перейшла на більш гнучку модульну систему роботи, що дозволить користувачам самостійно обирати рішення, зважаючи на реальні потреби свого бізнесу.

Так у СОТА з’явились два класи продукту для електронного документообігу: СОТА Lite та СОТА Enterprise.

СОТА Lite - легкий та зручний варіант для обміну, який дає кожному клієнтові змогу надсилати, отримувати та підписувати документи. Має спрощену систему входу для клієнта, простий фільтр та інтерфейс з набором усіх, необхідних для підприємця, функцій ЕДО.

СОТА Enterprise - має розширені можливості для електронного документообігу з контрагентами. Цей варіант надає користувачеві значно ширші функціональні можливості, має більше полів для звітності, детальний фільтр документів та налаштований імпорт/експорт документів різних форматів. Докладніше про різницю між СОТА Lite та СОТА Enterprise дізнайтесь у матеріалі.

Запровадження хмарного сервісу СОТА Каса!

СОТА Каса - це зручний та легкий сервіс для малого та середнього бізнесу з максимально зручною реєстрацією чеків онлайн, що є чудовою альтернативою традиційним касовим апаратам. Також зручно зареєструвати ПРРО безпосередньо в СОТА Каса. Для цього необхідно подати Заяву про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (ідентифікатор форми J/F1316602) до контролюючого органу, скориставшись функцією Реєстрація в СОТА Каса. 

Враховуючи запит бізнесу на актуальність для використання ПРРО, СОТА постійно актуалізує та доопрацьовує, вводить новий функціонал для поліпшення роботи з СОТА Каса.

Так, за порівняно невеликий час від початку запуску СОТА Каса ми встигли запровадити багато зручних та корисних можливостей. А саме:

  • додано мобільний сканер штрихкодів,
  • оптимізовано процес роботи кількох касирів за однією касою;
  • впроваджено підсистему знижок;
  • налаштовано SMS-повідомлення для відправки чеків;
  • додано відображення в Z-звіті дати, часу та статусу;
  • додано додатковий контроль на суму решти при фіскалізації чека та перегляд суми готівки в касі в X-звіті;
  • для покращення системи безпеки авторизації додано додатковий захист акаунта;
  • додано функцію відкладення чеків (до закриття зміни чи на кілька днів) та додано поле Коментар до чека, в якому можна зазначати додаткову інформацію;
  • автоматизовано функцію пошуку та завантаження фіскального чека для повернення;
  • додано нові форми оплати, за допомогою яких є можливість оплати в Кредит або Попередньої оплати.

Докладніше з усіма доробками в СОТА Каса Ви можете ознайомитись у наших дайджестах та у релізах оновлень СОТА.

Не дивлячись на такі зміни в СОТА, як перехід на модульну систему, запровадження СОТА Каса, вебсервіс СОТА продовжував нарощувати та розширювати свій функціонал. Тож, протягом 2020 року для Вас, наші дорогі користувачі, з’явились такі можливості:

  • завантаження документів довільного формату;
  • автоматичне заповнення форм;
  • створення документів за обраними шаблонами із вкладеннями;
  • оптимізація роботи з великими пакетами звітів та відправлення посилання на документ для будь-якого контрагента.

Та багато-багато інших і корисних доробок, про що ми повідомляли у наших дайджестах протягом року.

Але і це ще не все, ми потурбувалися і про користувачів, які прагнули користуватися СОТА у своїх програмах, тому було запроваджено інтеграцію - обмін електронними документами, який можна здійснювати на сайті користувача СОТА за допомогою СОТА.Віджет.

Крім того, за допомогою вебсервісу СОТА є можливість автоматичного продовження дії сертифікатів ЦСК “Україна”. Як це зробити, дивіться у відео.

Детальніше про оновлення та доробки в СОТА Ви можете переглянути у зручному відеоформаті на нашому YouTube-каналі.

І наостанок, вебсервіс СОТА вітає Вас з Новорічними та Різдвяними святами. Хай у Вашому житті панують здоров’я, любов, мир, злагода та процвітання, а ми подбаємо, щоб в роботі все було чітко, легко та із задоволенням.

Дякуємо, що Ви обрали СОТА. Залишайтесь з нами: обіцяємо, буде цікаво та професійно!