ПТАХ — провайдер ЕДО для проєкту е-ТТН

1617 13.01.2023

 

Роумінг-платформа ПТАХ успішно пройшла акредитацію у регулятора щодо роботи з ЦБД е-ТТН.

ПТАХ – один з перших провайдерів ЕДО, який вдало пройшов інтеграцію з центральною компонентою програмного забезпечення Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, що відповідає за обмін е-ТТН між учасниками перевезення та за зберігання даних. 

Оскільки наш вебсервіс СОТА є одним із продуктів компанії-розробника Linkos Group та під’єднаний до роумінг-платформи ПТАХ, то це означає, що зовсім скоро, у зв’язку з реалізацією проєкту е-ТТН, в СОТА буде додано новий функціонал — Кабінет е-ТТН. Це дозволить користувачам вебсервісу одразу випробувати електронний формат ТТН у роботі та переконатися у його перевагах для свого підприємства.

Детальніше про те, що це за проєкт, як відбувався відбір, особливості тестування е-ТТН та важливість електронних ТТН для бізнесу — читайте в інтерв’ю Анатолія Мартинюка для сайту е-ТТН: Тестування щодо взаємодії із Системою е-ТТН: досвід провайдерів ЕДО

Е-ТТН — це важливий проєкт для України, реалізація якого дасть змогу українським компаніям значно спростити та прискорити усі логістичні процеси.

Детальніше про можливості е-ТТН для українського бізнесу читайте у нашому матеріалі: Проєкт “Електронна товарно-транспортна накладна”

Е-ТТН в Україні бути, а ми в СОТА працюємо над тим, щоб наш ресурс був максимально комфортним і зручним для усіх користувачів.