“СОТА Каса" під’єднала платежі через Monobank

9477 26.04.2022

 

Ми продовжуємо працювати та робити все можливе, щоб “СОТА Каса” була справжнім помічником для українських підприємців. Так, окрім традиційних способів оплат, “СОТА Каса” працює із платіжними сервісами Portmone.com та ПриватБанк. А тепер у нашому програмному РРО з’явилася можливість проводити розрахункові операції за допомогою Monobank. 
 
Monobank — популярний інтернет-банкінг України, який працює з 2017 року. 
 
Чому Mono? Ми постійно масштабуємось та приєднуємо всі форми оплати, якими користуються покупці наших клієнтів. Зараз широкий вибір різних способів оплат є необхідністю як для бізнесу, так і для покупців. Тож, якщо у вас є магазин, але, наприклад, немає термінала, тоді, щоб не обмежувати свої розрахункові операції тільки готівковими, «СОТА Каса» — ваше ідеальне рішення. Тепер магазину термінал можна не купувати зовсім, адже з хмарним РРО приймати платежі, крім стандартних форм оплат, можна у будь-який зручний спосіб для кожного клієнта: Portmone.com та Monobank. 
 
Пропонуємо детальніше розглянути всі переваги оплати за допомогою Monobank:

  • хороша альтернатива традиційного pos-термінала;
  • безплатна відправка рахунків покупцям на електронну скриньку або через QR-код;
  • зручний розрахунок під час офлайн-торгівлі — рахунок можна надіслати клієнтові на електронну адресу або показати покупцеві QR-код, який потрібно просто просканувати. Після сканування покупець у своєму смартфоні підтверджує оплату та отримує чек;
  • просто для інтернет-магазинів — можна надсилати рахунки на e-mail або ж посилання у будь-який месенджер;
  • здійснення оплат відбувається будь-яким зручним способом просто зі смартфона;
  • є змога надсилати рахунки за інформацією дисконтної картки клієнта;
  • оплата проводиться безпечно та безконтактно;
  • якщо касир працює з мобільного пристрою (планшет, смартфон) та немає змоги під’єднати термінал, банкінг — це зручний варіант. 

Як це працює?
Якщо ви працюєте з сервісом Portmone.com, тоді для вас оплата через Monobank не буде новинкою, адже процес ідентичний. Якщо ви ще не використовували платіжні сервіси, пропонуємо просту покрову інструкцію-роз’яснення процесу оплати:

  • касир формує чек, як зазвичай, тільки обирає тип оплати Monobank;
  • далі обирає спосіб доставки посилання  на оплату – електронний лист або QR-код (відсканувати або скопіювати посилання на оплату і відправити самостійно);
  • потім заповнює контактні дані клієнта;
  • на електронну пошту клієнта надходить лист зі списком товарів/послуг, кількість, ціна та загальна сума покупки із кнопкою “Сплатити”;
  • клієнт переходить за посиланням і здійснює оплату. Якщо все успішно, користувач після оплати переходить на сайт підприємця (вказаний в налаштуваннях) і може продовжувати здійснювати покупки або на стандартну сторінку, якщо адресу не було вказано;
  • після успішної оплати в “СОТА Каса” надходить підтвердження і касир може фіскалізувати чек. 

Більш детально про те, як проводити розрахункові операції з використанням Monobank у “СОТА Каса” дивіться у короткій відеоінструкції від наших експертів. 


Ми продовжуємо під’єднувати найпопулярніші сервіси, якими користуються українці для зручності вашого бізнесу і ефективної взаємодії з вашими клієнтами.

Якщо у вас виникли запитання щодо проведення розрахункових операцій з використанням Monobank у “СОТА Каса” — звертайтесь до нас за телефонами: 
38 (044) 344 07 44
38 (067) 344 07 44

Детальну інформацію про роботу в “СОТА Каса” ви можете дізнатися, переглянувши короткі та інформативні відеоінструкції від наших експертів.