Вебсервіс СОТА: доступні та ефективні рішення для вашого бізнесу

460 06.03.2024

 СОТА — це не просто вебсервіс, а справжня платформа для підприємців, яка поєднує в собі комплекс онлайн-рішень для малого та середнього бізнесу. 

Завдяки СОТА, підприємці мають змогу спростити ведення звітності, вести облік доходів і витрат, а також генерувати необхідні документи. Також є змога ефективно оптимізувати документообіг, завдяки ЕДО, що дозволяє легко обмінюватися документами з контрагентами та державними органами в електронному вигляді. Також СОТА забезпечує законність бізнесу, адже пропонує рішення, що допомагають підприємцям легко дотримуватись усіх вимог українського законодавства.

Чому СОТА?

  • Доступні ціни: СОТА пропонує комплексні рішення за дуже демократичними цінами.
  • Простота використання: СОТА проста та зручна у використанні онлайн-платформа, навіть для тих, хто не має спеціальних знань.
  • Надійність: СОТА — це надійний партнер, який допоможе спростити ведення багатьох бізнес-процесів.

Рішення, що пропонує СОТА 

СОТА відрізняється розширеними функціональними можливостями, простотою використання, високим ступенем захисту. Крім того, вебсервіс поєднує у собі три окремі рішення: СОТА Lite, COTA Enterprise та програмний РРО «СОТА Каса». Далі розповімо детальніше про рішення від СОТА.

Хмарний РРО «СОТА Каса»

Сучасний, зручний та функціональний ПРРО, що повністю покриває всі потреби малого бізнесу у веденні розрахункових операцій. 

Вартість — всього 980 грн/рік

«СОТА Каса» забезпечує:

  • відповідність всім вимогам податкового законодавства;
  • просту реєстрацію та налаштування;
  • зручний інтерфейс для роботи;
  • можливість друку чеків на принтері або надсилання їх на імейл/телефон.

Електронний документообіг в СОТА

СОТА Lite — дозволяє за лічені хвилини перейти на електронний документообіг зі своїми клієнтами, маючи під рукою будь-який гаджет з доступом до інтернету. СОТА Lite дає змогу з легкістю завантажити будь-який документ (договір, додаткову угоду з контрагентами, рахунок) у будь-якому текстовому форматі або ж у форматі PDF, накласти на документ електронний підпис та відправити контрагенту в його програмне забезпечення. 

Вартість відправки одного документа 3 грн

І навіть якщо контрагент немає жодного програмного забезпечення для ЕДО, завдяки можливості відправки посилання, він зможе отримати його на імейл або будь-який месенджер, відкрити документ у звичайному вікні браузера на будь-якому пристрої та погодити, використовуючи КЕП.

Крім того, передплатна система дає змогу самостійно обирати необхідну кількість документів для відправки. 

СОТА Enterprise 

Поєднує розширені можливості ЕДО і спектр функцій, що допоможуть бізнесу скористатися усіма перевагами електронного документообігу.

Набір модулів СОТА Enterprise — створено, щоб допомогти підприємству автоматизувати бухгалтерію та обмін документами з бізнесом і державою.

«СОТА Звітність» допоможе легко надсилати звітність в електронному форматі до всіх контролюючих органів: Державної фіскальної служби, Державної служби статистики, Пенсійного фонду України, Державної казначейської служби, ФСС з ТВП.

Вартість всього 600 грн на рік

Також у вебсервісі СОТА є модуль «Облік ПДВ», який допоможе швидко зареєструвати податкові накладні і розрахунки коригування, а також «Облік акцизного податку», що дає змогу створювати акцизні накладні та розрахунки коригування тощо. 

Рішення для роботи з е-ТТН

Маючи досвід та враховуючи побажання клієнтів, ми вже представили рішення для роботи з електронними ТТН на базі вебсервісу СОТА, які задовольняють потреби будь-якого користувача.

Вебсервіс «СОТА Е-ТТН»  — хмарне рішення, що дозволяє працювати з е-ТТН усім учасникам перевезення. 

Мобільний застосунок «СОТА Driver» — простий та зручний мобільний застосунок для водія.

«СОТА АПІ Е-ТТН» — REST API для інтеграції е-ТТН до вашої облікової системи. 

Вже зараз ці рішення під?єднані до тестової центральної компоненти, а всі охочі мають змогу розпочати роботу з е-ТТН уже зараз. І вже зовсім всі рішення для роботи з е-ТТН від СОТА стануть доступні для всіх користувачів. 

Більше інформації про рішення для роботи з е-ТТН ви можете дізнатися за телефоном +38 044 206-72-15

Обирайте рішення від СОТА вже сьогодні і оцініть всі переваги простого та функціонального сервісу для зручного ведення свого бізнесу. 

СОТА — це ваш комплексний бізнес-помічник, який допоможе вам вести ваш бізнес без проблем!

Також рекомендуємо прочитати наші попередні матеріали: