Дайджест цікавого від СОТА за серпень-вересень 2020р.

754 06.10.2020

Насамперед, нагадаємо, що з 01 серпня 2020 р. ФОП можуть використовувати програмні РРО поряд з класичними. Чудовою альтернативою класичним РРО є СОТА Каса - новий сучасний програмний РРО, створений для малого і середнього бізнесу, що дозволяє швидко і легко реєструвати електронні чеки у ДПС.

У СОТА відтепер є два варіанти електронного документообігу: СОТА Lite та СОТА Enterprise. Докладніше про це читайте у релізі оновлення 11.017.168 від 02.09.2020 р.

СОТА Lite - максимально легкий та зручний варіант для ЕДО, який спрощує систему входу для клієнтів. Крім того, має простий фільтр та зручний інтерфейс з набором усіх, необхідних для підприємця, функцій ЕДО. Для роботи потрібні лише КЕП та доступ до мережі Інтернет.

СОТА Enterprise - надає користувачеві значно ширші функціональні можливості ЕДО. Має більш детальний фільтр документів та налаштований імпорт/експорт документів різних форматів.

Крім того, вебсервіс СОТА пропонує SAAS-рішення для ведення документообігу з використанням віджета. Він легко інтегрується в облікову систему або вебресурс (сайт) замовника, через який кінцевий користувач отримує доступ до підписання та відправки первинних е-документів. Докладніше про це у відео.

Більше цікавих новин читайте у розділі Новини на вебсайті СОТА.