Нове рішення від СОТА — «СОТА API Е-ТТН»

1217 16.05.2023

 

СОТА презентує ще одне рішення для роботи з е-ТТН — «СОТА API Е-ТТН». 

Підготуйтесь до впровадження е-ТТН заздалегідь — інтегруйте е-ТТН з зовнішніми системами та виконуйте повний документообіг документами з ЦБД ІКС е-ТТН. 

Ми добре знаємо, що реалізація проєкту е-ТТН запланована на 1 серпня 2023 року. Тому, готуємось заздалегідь і вже реалізували нове рішення від СОТА — API для е-ТТН. 

Рішення «СОТА API Е-ТТН» надає користувачам: 

  • зрозумілий формат для створення е-ТТН;
  • підписання документів за допомогою хмарного підпису CloudKey;
  • довготривале зберігання документів з підписом у форматі CADES-X-Long;
  • простий формат для швидкої інтеграції тощо.

Вже зараз є перші клієнти, які приєднались до тестування рішень е-ТТН і розпочали користування «СОТА API Е-ТТН». Наші перші користувачі вже мають змогу переконатися, що нове рішення — це легкий спосіб інтегрувати е-ТТН з зовнішніми системами задля виконання повного документообігу документами з ЦБД ІТС е-ТТН. 

Водночас, завдяки спільній роботі, ми маємо змогу оперативно удосконалювати «СОТА API Е-ТТН» відповідно до ваших побажань та задля вашої максимально комфортної роботи. Так, вже вийшло перше оновлення у якому ми додали можливість, крім самих е-ТТН, створювати акти, які можна використовувати під час перевезень. Зокрема в оновленні вже додані:

  • всі акти, з повноцінною роботою;
  • інформація про підписанта та того, хто очікує підпису (залежно від стану);
  • контроль у запитах /ettn/pickup та /ettn/arrival на підпис опційних підписантів. Тобто, стан е-ТТН не буде змінений поки всі заявлені підписанти не підпишуть документ;
  • можливість запитом addsign дозволили підписувати особам, які не зазначені в еТТН.

Тож, не гайте часу і приєднуйтесь до тестування е-ТТН, щоб спробувати API в дії та самостійно переконайтесь у його перевагах.

А для додаткової мотивації — у період тестування усі консультації з впровадження та інтеграції надаються безоплатно. 

Це означає, що ще до початку впровадження е-ТТН, ми допоможемо вашому бізнесу повністю підготуватися та відналаштувати всі процеси. Відтак, спокій і безтурботна робота з е-ТТН вам гарантовані. 

Не забувайте слідкувати за нашим новинами, щоб бути в курсі всіх важливих і потрібних новин для вашого бізнесу про проєкт е-ТТН і не тільки.

А щоб дізнатися більше корисної інформації щодо впровадження е-ТТН, читайте наші попередні матеріали:

Ми точно знаємо як легко і швидко зробити вашу роботу з е-ТТН максимально комфортною!