“СОТА Каса” — найзручніший хмарний РРО для бізнесу

7958 08.09.2021

1 серпня минулого року на законодавчому рівні стало можливим використання програмних реєстраторів розрахункових операцій, або ж онлайн-кас. Їхня поява розширила можливості для бізнесу та значно спростила процес реєстрації чеків у ДПС. Кожен підприємець отримав змогу автоматизувати рутинну паперову роботу з касовими апаратами, перевівши всі процеси в онлайн-формат.
 
Тоді ж ми розробили та запустили в роботу наш хмарний РРО — “СОТА Каса”, який став одним із перших на ринку та одразу завоював довіру серед клієнтів. Нашою онлайн-касою тоді скористалися: ресторани та кафе, інтернет-магазини, шоуруми, офлайн-крамниці, сервіси доставки та інші бізнеси. Всі вони із задоволенням ділились своїми кейсами від роботи з хмарною касою, ознайомитись з якими ви можете тут

“СОТА Каса” — це зручна і проста у користуванні онлайн-каса, що задовольняє потреби реєстрації чеків у ДПС різних напрямків бізнесу. Доступний хмарний РРО, який не потребує встановлення жодних програм, мінімізує час на реєстрацію та забезпечує миттєву фіскалізацію чеків у податковій. 

 

Для якого бізнесу підійде?

“СОТА Каса” є зручним хмарним РРО для будь-якого напрямку бізнесу — від маленької крамниці до великого магазину чи навіть мережі, а ще для торгівлі та надання послуг. Обмежень немає — тільки можливості. 

Переваги “СОТА Каса”:

  • Легкий старт роботи — достатньо мати КЕП та зареєструватися у вебсервісі СОТА.  “СОТА Каса” — це вебрішення, а тому під’єднатися можна будь-якої миті. 
  • Працює на будь-якому гаджеті: планшеті, смартфоні та комп’ютері. Не потребує встановлення жодних програм, а для роботи потрібен тільки КЕП та доступ до інтернету. 
  • Підтримує прайс-листи — ви можете автоматично завантажити номенклатурний довідник товарів та послуг та під’єднати будь-які сканери штрих-кодів.
  • Виконує всі необхідні функції з реєстрації чеків у ДПС: внесення та вилучення готівки, формування z-звітів, підтримує роботу в режимі офлайн.
  • Можливість проводити до 1000 розрахункових операцій на місяць — ідеальне рішення для ФОПів, що здійснюють щомісяця невелику кількість розрахункових операцій.
  • Доступна ціна. “СОТА Каса” — найдешевший касовий апарат на ринку.

На відміну від апаратного, програмний РРО “СОТА Каса” не потребує послуг еквайру, адже всі чеки відразу реєструються безпосередньо у ДПС. Також використання хмарного РРО не передбачає жодних витрат за обслуговування, зокрема, ремонт і сервіс, а основне — жодних бюрократичних процедур під час реєстрації РРО, адже “СОТА Каса” можна зареєструвати онлайн за декілька годин. 


Як працює “СОТА Каса”?

Для покупця розрахунок за покупки нічим не відрізняється від розрахункової операції, яка здійснюється зі звичайним касовим апаратом. Якщо детально, то система працює так:

  • покупець обирає товари та оплачує їх у будь-який зручний для нього спосіб;
  • хмарна “СОТА Каса” формує чек та миттєво відправляє його на реєстрацію до фіскального сервера ДПС;
  • після чого продавець видає чек покупцеві. Це може бути роздрукований формат, або ж у вигляді СМС, e-mail-повідомлення чи QR-коду;
  • за бажанням, покупець може перевірити отриманий чек на сайті податкової та переконатися, що його покупка була офіційно зафіксована. 

Для продавця весь цикл розрахункової операції відбувається таким же чином.  Єдине, що перед цим продавець відкриває касу та розпочинає зміну, завдяки своєму КЕП. Всі розрахунки, здійснені через ПРРО “СОТА Каса”, завжди автоматично фіксуються у ДПС. Система також у режимі онлайн передає на сервери ДПС інформацію про відкриття та закриття змін й z-звіти. Весь процес відбувається автоматично та не потребує додаткових зусиль від продавця чи власника бізнесу. 


Інтеграція від “СОТА Каса”

Ми постійно працюємо над удосконаленням нашого хмарного РРО, адже для нас важливо, щоб “СОТА Каса” була найзручнішим ПРРО для будь-якого виду діяльності та суттєво полегшувала роботу підприємця. Саме тому ми створили віджет “СОТА Каса”, який дозволяє інтегрувати всі можливості хмарного РРО у будь-який інтернет-магазин. Тож, якщо у вас є онлайн-магазин, наша “СОТА Каса” допоможе вести розрахунки та реєструвати чеки в ДПС безпосередньо з вашого сайту. 
Завдяки зручній інтеграції “СОТА Каса” у будь-який інтернет-ресурс, у підприємців з’являються додаткові можливості:

  • легко та швидко реєструвати чеки в ДПС;
  • продовжувати працювати у звичному інтерфейсі свого сайту;
  • всі можливості програмного РРО без встановлення додаткових програм;
  • спрощення роботи менеджерів; 
  • оптимізація процесів продажу товару та створення і реєстрації чеків.

Якщо вас зацікавила інтеграція “СОТА Каса” у ваш ресурс — звертайтесь за телефонами: +380 44 344 07 44 та +380 67 344 07 44. Тут вам нададуть вичерпну інформацію про віджет та дадуть відповіді на всі запитання щодо інтеграції “СОТА Каса” безпосередньо у ваш сайт. Детальніше про інтеграцію “СОТА Каса” читайте у нашому матеріалі

 

Як розпочати роботу в “СОТА Каса”?

Перед початком використання програми подбайте про електронний підпис і доступ до інтернету. Хмарний РРО “СОТА Каса” не потрібно встановлювати на комп'ютер, адже доступ відкритий з будь-якого пристрою. Необхідно всього лише зайти через браузер та авторизуватися. А потім внести дані про своє підприємство, зареєструвати касу та КЕП касира і можна працювати з касою. 
Детальні покрокові відеоінструкції про роботу з нашим програмним РРО “СОТА Каса” — дивіться на YouTube-каналі у зручному відеоформаті
Якщо у вас виникли запитання або ж ви бажаєте отримати безплатну консультацію щодо використання хмарного РРО “СОТА Каса” для вашого бізнесу — телефонуйте:
+380 44 344 07 44
+380 67 344 07 44
Більше матеріалів від СОТА читайте тут