Дайджест березень-квітень 20р

775 04.05.2020

В період карантину вебсервіс СОТА працює ще з більшим завзяттям та натхненням та забезпечує своїх користувачів новим корисним функціоналом для покращення і полегшення роботи.

Що новенького?

1. Розділ РРО

У Блозі бухгалтера було додано новий розділ - РРО. Відтепер тут будуть акумулюватись нові цікаві матеріали щодо запровадження РРО та програмних РРО, правила реєстрації та специфіки роботи, тощо. 

2. Посилання на документ

У СОТА є можливість відправляти посилання на документ для будь-якого контрагента, навіть якщо раніше Ви жодного разу не обмінювались з таким контрагентом жодними документами.

Крім цього, у відкритому документі додано нові кнопки наступних дій: "Отримати посилання на документ" та "Відправити документ для допідписання". 

3. Робота з великими пакетами звітів

У вебсервісі СОТА оптимізовано роботу з великими пакетами звітів. Це може бути звіт із великою кількість додатків. Під час роботи з об’ємним звітом відбуваються такі етапи обробки: зберігання, підготовка документа, перевірка, підписання, шифрування та відправлення.

Про всі ці доробки у оновленні 11.005.161 від 17.03.2020р.

4. Імпорт вкладень

У розділі Імпорт первинних документів - Імпорт вкладень додано опцію Замінювати спеціальні символи в номері документа. Якщо опцію встановлено, здійснюється заміна заборонених операційною системою символів в імені файла на відповідні дозволені символи у полі номера первинного документа.

5. Картка підприємства

В картці підприємства додано нову вкладку Первинні документи. У ній є можливість заповнювати поля Система оподаткування та Місце складання. Дані після заповнення автоматично будуть підтягуватись у відповідні поля документів.

Докладно про це читайте у релізі оновлення 11.006.162 від 09.04.2020р.

Більше новин і корисних матеріалів читайте у Блозі бухгалтера.