Дайджест за січень-лютий 20р.

1161 27.02.2020

У вебсервісі СОТА з’явилась можливість завантажувати документи довільного формату, автоматично заповнити форму, а також створити документи за обраними шаблонами із вкладеннями, скориставшись функцією Імпорт вкладень.

1. Завантаження документа

У вебсервісі для документів довільних форматів реалізовано можливість додавати декілька контрагентів. А документи, створені за допомогою функції Завантажити документ доступні для багатостороннього обміну. Докладніше про це в релізі оновлення 11.029.157 від 02.01.2020р.

2. Протокол і квитанції

Починаючи з оновлення 11.003.159 від 12.02.2020р., у користувачів є можливість відкрити документ простим способом - в один клік, натиснувши кнопку «Відкрити документ», яка додана у вікні «Протокол і квитанція». За допомогою даної кнопки відкривається документ, на який прийшла відповідна квитанція.

Крім того, подібні кнопки замінили функції «Видалити файл», «Ознайомитися з деталями», «Роздрукувати квитанцію у вигляді документа».

3. Автоматичне заповнення форми

Відтепер, Згоду на формування, обробку та передачу фінансовій установі даних з фінзвітності підприємства (ідентифікатор форми – J1303901) можна заповнити автоматично. Для цього в полі розробника оберіть рік для автоматичного заповнення таблиці. При цьому – поле розробника не буде друкуватися, експортуватися та відправлятися до контролюючого органу.

4. Імпорт вкладень

У реєстрі первинних документів в розділі Імпорт додано функцію «Імпорт вкладень». За допомогою цієї функції у СОТА можна автоматично створити документи за обраними шаблонами із вкладеннями. При цьому для кожного завантаженого файлу буде створено окремий документ. Докладніше про цю доробку – в оновленні 11.004.160 від 25.02.2020р.

Будьте в курсі всіх змін та нових можливостей СОТА, читайте корисні матеріали у Блозі бухгалтера.